- Autor: Martina M.
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Treska | 100 |
| Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu) | 37 |
| Rajčata | 50 |
| Okurka salátová | 50 |
| Paprika červená | 50 |
| Paprika žlutá | 50 |
| Olej olivový | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 1261 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 38,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Osolenou tresku opečeme na lžíci oleje po obou stranách, zasypeme bylinkami ( řeřicha, libeček, pažitka, petrželka - dle chuti) a přiklopíme pokličkou. Rýži uvaříme v poměru 1:2 s vodou. Zeleninu pokrájíme na kousky a zakapeme citr.šťávou, osolíme, opepříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






